Ticaret İl Müdürü Sümer’den Başkan Sarı’ya ziyaret

5 Şubat 2024

Mersin Ticaret il Müdürü Ferhat Sümer Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Sarı’ya iade-i ziyarette bulundu.

Birlik Başkanvekilim Nihat Dağdelen, Birlik Disiplin Kurulu Başkanı Erdal Pekmez, Tarsus Berberler Odası Başkanı Alper Deniz, Mersin Geri Dönüşümcüler Odası Başkanı Hasan Koçyiğit, Mersin Tesisatçılar Odası Başkanı Hasan Çokgün, Mersin Minibüscüler Odası Başkanı Hacı Velik Çelik, Başkan Yardımcısı Mehmet Kartal’ında hazır bulunduğu ziyarette, esnaf ve sanatkarların sorun ve beklentileri hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.

Başkan Sarı, ziyarette yaptığı konuşmada teşkilat olarak Ticaret İl Müdürlüğü ile birlik beraberlik içerisinde omuz omuza vererek çalışma içerisinde olacaklarını ve esnaf sanatkarlar ile kentimiz adına güzel çalışmalara imza atmak istediklerini ifade etti.

Başkan Sarı, ayrıca teşkilatın en önemli sorunu olan sanayi sitesi konusuna değinerek, ilimize 5 bin işyeri kapasiteli ihtisas sanayi sitesine ihtiyacı bulunduğun altını çizerek, Mersin Valiliği öncülüğünde, Ticaret İl Müdürlüğü, Sanayi Müdürlüğü ve yerel idarelerle işbirliği içerisinde sanayi sitesini artık sorun olmaktan çıkartma amacında olduklarını ifade etti.

Başkan Sarı, kamu yararı gözeten her adımda Ticaret il Müdürlüğü ile işbirliğine hazır olduklarını kaydederek, İl Müdürü Sümer’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti