Akdeniz Belediye Başkanı Gültak’tan Başkan Sarı’ya ziyaret

16 Ocak 2024

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Mersin Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliğini ziyaret ederek, Birlik Başkanı Veysel Sarı ile esnaf ve sanatkarların sorun ve beklentileri hakkında fikir alış verişinde bulundu.

Birlik Başkanvekili Nihat Dağdelen, Yönetim Kurulu üyesFaruk Dalkılıç, Tömük Esnaf Odası Başkanı Mehmet Yılmaz’ında hazır bulunduğu ziyarette konuşan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, göreve geldiği günden bugüne ilçede huzur ve güveni sağlama mücadelesi verdiğini belirterek, her kesimi kucakladıklarını, her kesime eşit muamele yaparak, eşit imkan sunduklarını ifade etti.

Esnaf ve sanatkarların bu ülkenin temel yapı taşı ve büyümenin fidanlığı olduğunu kaydeden Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, ahde vefa sahibi esnaf ve sanatkarların sorun ve beklentilerine çözüm üretme noktasında, esnafın örgütlü kuruluşu Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile dilaog içerisinde hareket edeceklerini, birlik, dirlik ve beraberlik içerisinde her sorunun üstesinden gelineceğini dile getirdi.

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, ziyaret sonrası Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Sarı ile birlikte bölgemizde gerçekleştirilen yol ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışma bölgesindeki esnafı ziyaret etti. Başkan Gültak, yapılan çalışmalarda esnafın mağduriyetinin minimum düzeyde kalması konusunda konusunda hassasiyet gösterdiklerini ifade etti.

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Veysel Sarı, esnaf sanatkarlara olan yakın ilgisi ve sorunlar çözüm odaklı yaklaşımlarından dolayı Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’a temsil ettiği esnaf sanatkarlar adına teşekkürlerini iletti.