Başkan Sarı’dan Esnaf Genel Müdürü Şener’e ziyaret

21 Mart 2024

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Sarı, Ticaret Bakanlığı Esnaf, Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Taha Enes Şener’i ziyaret ederek, temsil ettiği esnaf ve sanatkarların tespit ettiği sorunları hakkında bilgilendirmede bulundu.

Başkan Sarı’ya ziyaretinde TŞOF Yönetim Kurulu üyeleri Gaziantep Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ünal Akdoğan ile Alanya Şoförler ve Otomobilciler Odası Ali Karakaya eşlik etti.

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Sarı, ilimiz esnaf ve sanatkarlarının tespit ettikleri sorunlarını ilgili makama iletme fırsatı buldukları ziyarette, bu sorunların çözümü konusunda atılması gereken adımlarla ilgili Genel Müdür Şener ile görüş birliğine vardıklarını ifade etti.

Başkan Sarı, Genel Müdür Taha Enes Şener’e kendilerine göstermiş olduğu yakın ilgi, alaka ve misafirperverlikten dolayı teşekkürlerini ilettiğini kaydederek, “Ülkemizin temel yapı taşı ve omurgası olan esnaf ve sanatkarlarımızın sofrasındaki ekmeği büyütmek, sorunlarına çareler üretmek, hak ve menfaatlerini korumak için gece gündüz demeden çalışmaya, alın terimizi esnafımız için akıtmaya devam edeceğiz” dedi.