Başkan Sarı, Tarsus’ta kurulan Ahi sofrasında oda başkanlarıyla kucaklaştı

28 Mart 2024

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğince Tarsus’ta kurulan iftar sofrasında ilçede kurulu esnaf odası ve EKK başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Birlik Başkanı Veysel Sarı, “ Paylaşmanın bereketine, dayanışmanın gücüne inanarak, birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhumuzu diri; yardımlaşma ve dayanışma şuurumuzu ayakta tutan bu manevi ayda davetimize katılımlarıyla güç veren teşkilatımızın başkan ve yöneticilerine teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

İlçede kurulu tarihi kent lokantasında verilen iftar davetine Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Sarı, Başkanvekili Nihat Dağdelen, Birlik yönetim kurulu üyeleri Halil Metik, Ali Tavman, Doğan Gündüz, Hüseyin Yalın, Birlik Disiplin Kurulu Başkanı Erdal Pekmez, Mersin Geri Dönüşümcüler Odası Başkanı Hasan Koçyiğit, Mersin Tesisatçılar Odası Başkanı Hasan Çokgün ile Tarsus’ta kurulu bulunan Tarsus Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Oktay Yılmaz, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Alper Deniz, Briketçiler Odası Başkanı Erdal Turgut, Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanı Şehmuz Karataş, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Kaplan Kiltaş, Fotoğrafçılar Odası Başkanı Cumali Taş, Kahveciler Odası Başkanı Halil Şekerci, Kunduracılar Odası Başkanı Ersin Deveci, Servisciler Odası Başkanı Mehmet Tıraş, Marangozlar Odası Başkanı Doğan Kocabaş, Tenekeciler ve İnşaat Malzemesi Satıcıları Odası Başkanı Mustafa Güçyetmez, Tuhafiyeciler Odası Başkanı Hüseyin Özkır, Fırıncılar Odası Başkanı Suat Yaşar, , Çamlıyayla Esnaf Odası Başkanı Mehmet Emin Sakallı, Tarsus 1 Nolu EKK Başkanı Mahmut Şahin, Tarsus Yeni EKK Başkanı Bektaş Aslan ile Tarsus Şoförler Odası yöneticileri ile odaların yönetim/denetim kurulu üyeleri ve genel sekreterler katılım gösterdi.

 

 

 

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Sarı, Ramazan ayının birlik beraberlik atmosferini yaşamak ve dayanışma ruhunu pekiştirmek amacıyla Tarsus’ta kurdukları iftar sofrasında ilçede kurulu meslek odası başkanları ile  bir araya gelerek gönül zenginliklerini arttırma fırsatı elde ettiklerini belirtti. Başkan Sarı, “ Birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhumu diri; yardımlaşma ve dayanışma şuurumuzu ayakta tutan rahmet, mağfiret, manevi kurtuluş ve bereket ayı olan mübarek Ramazan ayında Tarsus’ta kurduğumuz ahi sofrasında, paylaşmanın bereketine, dayanışmanın inanan oda başkan ve yönetim/denetim kurulu üyelerimizle bir araya gelerek, birlik ve beraberlik örneği sergiledik. Bu manevi ayda davetimize katılımlarıyla güç veren teşkilatımızın başkan ve yöneticilerine teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Başkan Sarı, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak Tarsus’tan Anamur’a kadar tüm ilçelerde kurulu bulunan birliğe bağlı esnaf odaları ile birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu içerisinde hareket edeceklerini ve kapılarının sonuna kadar başkan, yöneticiler ve esnaf sanatkarlara açık olduğunu kaydederek, “ Bu bağlamda Birliğimiz tüm imkanları ile teşkilatımıza en iyi hizmeti verecektir. Biz bir arada olursak, aşamayacağımız engel, çözemeyeceğimiz sorun kalmayacaktır. Yeter ki kardeşlik ve dayanışma ruhumuzu diri tutalım. Rabbim birliğimizi,  dirliğimizi, beraberliğimiz daim eylesin” şeklinde konuştu.